ChrudimskoDnes.cz
ChrudimskoDnes.cz » Katalog firem » Zdraví, péče o tělo » Psychologie a psychiatrie » Detail firmy

PYRAMIDA - centrum harmonie Chrudim

Presy 233, Chrudim 537 01

Mobil: +420 724 163 267 - Ing. Slámová Jiřina (duchovní jméno Luciela Abia) - spisovatelka, terapeutka a lektorka Mobil: +420 606 261 482 - PYRAMIDA, centrum harmonie
www.zivot-energie.cz IČ: 72894792
Popis činnosti


NAUČÍM VÁS, JAK SI MŮŽETE POMOCI SAMI.

Individuální terapie:
EMOČNÍ ENERGETICKÉ TERAPIE
- odblokování příčin psychických a zdravotních problémů, uvolnění strachů a potlačených emocí, doplnění a harmonizace energie

Semináře:
ŽIVOTNÍ ENERGIE - I.-III. teoretické i praktické seznámení s energetickým systémem a jeho harmonizace, doplňování energie ze země a z vesmíru a omezení jejího úniku, vertikální dobíjení, vesmírné zákony, otevření čaker, základy práce s energií a její vnímání, odhalování příčin nemocí a možnosti nápravy, magie, ochrana, karma, speciální symboly, první kroky k sebepoznání a k sebelásce.

Cyklus SEBEPOZNÁNÍ - 9.díný prožitkový seminář vede k hlubokému poznání a uzdravení duše a těla. Cílem je naučit se prožívat v každém okamžiku lásku k sobě a žít v souladu s vesmírnými zákony. Kdo se sobě a svému poznání opravdu poctivě důsledně věnuje, změní svůj život a "znovu se narodí", protože pochopí, že své zdraví, štěstí i svůj další vývoj má jen a jen ve svých rukou.

CESTA SOUCITU I.-III. Zvládání bezpodmínečného soucitu se sebou i s druhými, odlišení od lítosti, zesílené využití energie, téma viny, pachatele a oběti, další speciální symboly.

ARCHANDĚLSKÉ REIKI I. - XV. - originální poselství archandělů k celkovému vývoji, zvládání změn, nové symboly - 15 stupňů.

EMOČNÍ ENERGETICKÉ TERAPIE - 4 denní seminář pro budoucí terapeuty + další víkendová pokračování II. - XII.

Přednášky:
- dle aktuálního programu

Prodej:
- vlastní knihy, karty a CD, autotrakční lehátko

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: PYRAMIDA - centrum harmonie Chrudim
Hlavní město České republiky?

Katalog firem ChrudimskoDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes