ChrudimskoDnes.cz
ChrudimskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

To nejlepší z muzikálů Mamma Mia a Děti ráje / Chrudim

Kdy:
Středa 04.05.2016 od 17:00 hod
Kde:
Divadlo Karla Pippicha, Chrudim
Pořadatel:
Sdílet:

Muzikály jsou fenoménem dneška. Tak, jako kdysi divadlu vládla opereta, dnes je nejnavštěvovanějším divadelním žánrem muzikál. Ale i muzikál sám má svého krále a tím je hitmuzikál, tedy představení, ve kterém se hraje a tančí, ale hlavně se v něm zpívají slavné hity, písně, které známe všichni. Celosvětově nejúspěšnějším hitmuzikálem se stal titul Mamma Mia, sestavený z hitů skupiny ABBA, který znají diváci i z filmové verze s Meryl Streep a Piercem Brosnanem v hlavních rolích.
Divadelní verze byla uvedena ve více než 270 městech po celém světě, vidělo ho 54 miliónů diváků a v ydělala přes 2 miliardy dolarů. I Česko má svůj superúspěšný hitmuzikál, který na hlavu porazil konkurenty sestavené z písní skupin Lucie či Elán. Jednoznačně nejúspěšnějším českým muzikálem se staly Děti ráje, silný příběh postavený na slavných písních z 80. let, které si pamatujete v podání Michala Davida, Ivety Bartošové, nebo Sagvana Tofiho.
A právě písně z obou úspěšných představení vám zazpívají protagonisté těchto muzikálů v hudební show nazvané Muzikálové Hi(o)tovky.

Vstupné: 330,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,076091766357