ChrudimskoDnes.cz
ChrudimskoDnes.cz » Zpravodajství » Zprávy

První globální ročník soutěže P&G CEO Challenge je otevřen

13.10.2017
Zájemci se mohou začít registrovat do prvního globálního ročníku prestižní soutěže společnosti Procter & Gamble - P&G CEO CHALLENGE. Soutěž CEO CHALLENGE nabízí studentům z celého světa příležitost ujmout se celého obchodního případu pro značku head&shoulders. Účastníci musejí projít čtyřmi fázemi soutěže a vítězové se pak mohou zúčastnit mezinárodní konference "P&G 2018 Signal" v Cincinnati.
Ilustrační snímek | Foto: neopublic.sk
Znalosti, kreativita, dovednosti v oblasti projektového managementu, analytické schopnosti a sociální inteligence: společnost Procter & Gamble připravila výzvu pro studenty z celého světa. Na adrese www.pgceochallenge.eu se můžete přihlásit do prvního celosvětového ročníku soutěže P&G CEO CHALLENGE, prestižního klání zaměřeného na objevování mladých talentů.

Program bude vůbec poprvé rozšířen na celý svět. Talentovaní vysokoškolští studenti z 36 zemí budou muset připravit strategii globální implementace nového produktu head&shoulders, což je jedna z nejznámějších značek šamponů na světě. Cílem projektu je objevit talentované studenty, kteří následně získají příležitost vstoupit do řad P&G.

Průběh soutěže P&G CEO CHALLENGE má čtyři fáze. Studenti, kteří mají o účast zájem, mohou podávat přihlášky do 20. listopadu 2017. V další fázi se pokusí vyřešit případovou studii uvedenou na internetových stránkách soutěže www.pgceochallenge.eu. Ve dnech 22. až 23. února 2018 proběhne ve Varšavě následující fáze, kdy se kvalifikovaní studenti ze zemí střední Evropy utkají o postup do evropského finále, které se uskuteční v dubnu 2018 v Římě. Finalisté ze všech regionů Evropy budou pozváni do hlavního města Itálie a evropští vítězové poté odletí do Panamy, kde svedou souboj s nejlepšími týmy z celého světa o vítězství v celosvětovém finále. Členové vítězného týmu získají příležitost zúčastnit se speciální mezinárodní konference "P&G 2018 Signal" v Cincinnati, kde se dozví o nejnovějších trendech na trhu, a to ve společnosti lídrů a manažerů firmy.

"Program nám pomáhá vybrat ty nejtalentovanější studenty, kteří mohou od společnosti P&G následně obdržet pracovní nabídku. Smyslem účasti v programu samozřejmě není jen soutěžit vzájemně mezi sebou - jedná se zejména o příležitost dozvědět se více o specifické povaze práce pro naši společnost. Jsme velmi rádi, že se projektu účastní také Česká republika. Věříme, že nabízených příležitostí využije velké množství lidí a že je budou vnímat jako inspiraci pro další kariérní rozvoj. V době, kdy hlasitě hovoříme o podceňovaném mládí, společnost P&G opět ukazuje, že na tuto generaci nahlíží s optimismem a oceňuje její profesionální přístup, sílu osobnosti a touhu po neustálém rozvoji," uvedla HR manažerka P&G Iva Baronová.

P&G CEO CHALLENGE představuje akci, která účastníkům umožní otestovat a potvrdit konkrétní odborné dovednosti za podmínek, které jsou co nejpodobnější obchodní realitě společnosti. Kromě toho také nabídne jedinečnou zkušenost vycházející z pravidel konkurence a umožní poznat fungování obchodních procesů v globální korporaci.

"Jsem velmi rád, že aktuální ročník programu P&G CEO CHALLENGE je věnován značce head&shoulders. V průběhu soutěže tak budeme moci sledovat nejen technické dovednosti účastníků, ale také jejich týmovou práci a úsilí o společnou realizaci těch nejlepších nápadů a řešení. Z pohledu zaměstnavatele se totiž v dnešní době jedná o tu nejžádanější kvalifikaci. Všem účastníkům bych rád dal osobní radu: jednejte rozhodně, s nadšením a nebojte se cílit vysoko, protože jen tak si splníte své profesní sny," dodává manažer značky head&shoulders pro Polsko a střední Evropu Maciej Reszczyński.

Projekt P&G CEO CHALLENGE je vynikající příležitostí pro studenty, kteří chtějí své dovednosti rozvíjet v praxi. Může se ale stát také vstupenkou k získání zkušeností v jedné z největších globálních korporací.

"Tato soutěž je odlišná, protože se méně zaměřuje na akademické znalosti a více na praktické dovednosti, na vhodnou analýzu dat a především pak na kreativní přístup k zadaným úkolům. Díky projektu jsem se mohl seznámit s účastníky z dalších evropských zemí a podělit se s nimi o zajímavé zkušenosti v oblastech jako ekonomie, finance nebo marketing. Také mi byla nabídnuta stáž v rámci společnosti, kde momentálně působím v oddělení customer finance," dodává Timotej Ušák, který se účastnil semifinále předchozího ročníku, které se konalo ve Varšavě.

Více informací o projektu P&G CEO CHALLENGE a přihlašovací formulář ke stažení naleznete na adrese www.pgceochallenge.eu.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

Na kyberbezpečnost se musí myslet i ve zdravotnictví, Pardubický kraj proto plánuje investice za více než 60 milionů

Náš svět se neustále digitalizuje a propojuje. Kromě značných výhod to ale s sebou přináší i možná rizika. Před kyberútočníky se musí chránit i zdravotnická zařízení, Pardubický kraj proto za přispění dotace z Evropské unie plánuje zvýšení ...

Na Chrudimsku dobrovolníci vykřesali ze země nový turistický cíl

Ještě nedávno nebyla zřícenina hradu nad Rabštejnskou Lhotou z cesty lesem ani vidět. V minulosti bylo několik pokusů o její záchranu, ale výsledky má ...

Obnova nádrže na Chrudimsku se kvůli užovce obojkové na čas zastavila

Historickou vodní nádrž v lesích u obce Běstvina na Chrudimsku v Pardubickém kraji obnovily za bezmála 1,7 milionů korun Lesy České republiky. V jejím ...

Pardubický kraj bude úzce spolupracovat s aplikací Záchranka

Chcete dostávat varovná hlášení o krizových situacích? Stiskem jednoho tlačítka přivolat pomoc záchranné a horské služby přesně tam, kde se nacházíte? ...

Železniční muzeum v Rosicích nad Labem se rozšíří, v plánu je i vlečka

Pardubický spolek historie železniční dopravy je veřejně prospěšná nezisková organizace, která vznikla v roce 1990. Stará se o Železniční muzeum v Ros ...





Čtvrtek 28.3.2024
Pardubický kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes