ChrudimskoDnes.cz
ChrudimskoDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Syrskyj: Situace na frontě se zhoršuje

27. 4. 2024 | Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj se zúčastnil 21. zasedání kontaktní skupiny pro obranyschopnost Ukrajiny, která byla zahájena před dvěma lety na letecké základně Ramstein.... Článek Syrskyj: Situace na frontě se zhoršuje se nejdříve objevil na AC24.cz.

Dron DARPA? UFO? Nebo Deep Fake?

27. 4. 2024 | „Včera jsem viděl UFO, když jsem se vracel domů! Může mi někdo pomoci určit, co to je?! Zveřejňuji video a snímek objektu,“ napsala Michelle... Článek Dron DARPA? UFO? Nebo Deep Fake? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Pedofil v přímém přenosu? Muž, který kousal chlapce do ucha

27. 4. 2024 | Diváci mistrovství světa ve snookeru ve Velké Británii byli šokováni, když se v přímém přenosu nechtěně objevil muž, který se přitiskl k dětské tváři... Článek Pedofil v přímém přenosu? Muž, který kousal chlapce do ucha se nejdříve objevil na AC24.cz.

Stovky islamistů v Německu protestují, aby byl zřízen chalifát

27. 4. 2024 | V německém Hamburku demonstrují stovky islamistů. Požadují, aby byl v zemi zřízen chalífát. (Foto: X) Organizace, která za protestem stojí, se jmenuje Muslim Interaktiv... Článek Stovky islamistů v Německu protestují, aby byl zřízen chalifát se nejdříve objevil na AC24.cz.

Co vypouští do vzduchu? Co dýcháme? Médii a vládami utajované

27. 4. 2024 | Radovan Dluhý-Smith pro Zákony bohatství: Co vypouští do vzduchu? Co dýcháme? Médii a vládami utajované. (Foto: Youtube / Zákony bohatství) Článek Co vypouští do vzduchu? Co dýcháme? Médii a vládami utajované se nejdříve objevil na AC24.cz.

Nová taktika? Francouzská policie propíchnula člun migrantům

27. 4. 2024 | Francouzská policie v Dunkerque propíchla nožem člun migrantů, aby zabránila přeplutí Lamanšského průlivu. (Foto: X) Francouzský policista byl vyfotografován, jak podřezává malý člun s... Článek Nová taktika? Francouzská policie propíchnula člun migrantům se nejdříve objevil na AC24.cz.

Tajný dokument, který mohl ukončit válku na Ukrajině byl pravý

27. 4. 2024 | Ruská agresivní válka proti Ukrajině trvá již více než dva roky. Nyní dokument odhaluje, že Kyjev a Moskva byly již dva měsíce po zahájení... Článek Tajný dokument, který mohl ukončit válku na Ukrajině byl pravý se nejdříve objevil na AC24.cz.

Let 513: Letadlo vzlétlo v roce 1954 v Německu a v roce 1989 přistálo v Brazílii s mrtvými pasažéry

27. 4. 2024 | Bermudský trojúhelník je jednou z nejproslulejších světových konspiračních teorií i důležitým prvkem představ o nadpřirozenu. Prvně byl nalezen na moři, ale později se fámy... Článek Let 513: Letadlo vzlétlo v roce 1954 v Německu a v roce 1989 přistálo v Brazílii s mrtvými pasažéry se nejdříve objevil na AC24.cz.

USA povolují Ukrajině úder raketami dlouhého doletu na Krym

27. 4. 2024 | USA – Spojené státy povolily Ozbrojeným silám Ukrajiny (OSU) zasáhnout objekty na Krymu raketami dlouhého doletu ATACMS. (Foto: Flickr) Ty byly nedávno předány Kyjevu,... Článek USA povolují Ukrajině úder raketami dlouhého doletu na Krym se nejdříve objevil na AC24.cz.

Masivní tornádo u Nebrasky natočeno z blízka

27. 4. 2024 | NEBRASKA, USA – V několika okresech Nebrasky bylo hlášeno mohutné tornádo o šířce půl kilometru, které převrátilo návěs kamionu. Obyvatelé západní Omahy jsou vyzýváni,... Článek Masivní tornádo u Nebrasky natočeno z blízka se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
22:15:05 | 27.04.2024



Zpravodajství ChrudimskoDnes.cz

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodné výzvy k úhradě cla

Pardubičtí celníci zaznamenali případ, kdy byla pod hlavičkou Celního úřadu pro Pardubický kraj vystavena faktura na úhradu cla ve výši 274 tisíc korun. Podvodníci neváhali vystupovat jménem zahraniční banky a internetové obchodní společnosti. Oběť ...

Vražda na Chrudimsku: Ženu zavraždil její devatenáctiletý syn

V pondělí došlo k tragické události v Boru u Skutče na Chrudimsku, kde byla zavražděna třiačtyřicetiletá žena. Podezřelým z tohoto činu je její devate ...

Zdrogovaného řidiče mercedesu nezastavila ani brána lesní obory

CHRUDIMSKO - Chrudimští dopravní policisté se od sobotního večera dne 30. března 2024 zabývají dopravní nehodou, při které řidič stříbrného vozidla zn ...

Nejčastějším záchytem pardubických celníků je nadlimitní přeprava cigaret

Nadlimitní přeprava cigaret a tabákových výrobků je nejčastějším záchytem mobilních hlídek pardubických celníků v letošním roce. Za první čtvrtletí to ...

Pardubický kraj pomůže prostřednictvím dotačních titulů projektům na venkově

Pardubický poskytne více než 68 milionů korun prostřednictvím dotačních titulů Programu obnovy venkova 2023+. Tyto prostředky budou použity na rekonst ...



Neděle 28.4.2024
Pardubický kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes